OVER DE SINGLES WALK

Op 11 november is het Singles Day! De dag die in 1993 in China in het leven is geroepen om het leven als single te vieren is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Een fenomeen dat zich in 2019 niet meer beperkt tot het single zijn maar ook het leven als individu viert! Singles Day is een dag waarop je jezelf verwend en centraal zet, maar dit samen met anderen beleeft. De vier ééntjes in de datum symboliseren dit op een prachtige manier.

Om Singles Day te vieren organiseert INTERSPORT op zondag 10 november het eerste INTERSPORT SINGLES WALK FESTIVAL vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Deze geweldige locatie wordt op zondag 10 november het hart van een supergaaf wandelevenement om het leven te vieren. Geniet van de live muziek vanaf 11:30, de heerlijke gerechten van de leukste foodtrucks en de geweldige routes die wij voor je hebben uitgezet. Je kunt deze dag kiezen uit diverse routes, afstanden en starttijden. Inchecken kan vanaf 09:30 in het Westergas Theater. Het korte rondje is 6,5 kilometer…lang genoeg om te kletsen, nieuwe vrienden te maken of de liefde van je leven te ontmoeten. Onderweg kun je stoppen voor een warme chocolademelk of virgin cocktail. Take a walk on the wild side & enjoy the fun! Bij inschrijving ontvang je een kortingscode van 20% die je kunt besteden in onze winkels of webshop!

WALK & DANCE

Tijdens onze aftrap naar Singles Day wandelen we niet alleen door het Westerpark, maar genieten we vooral ook van het samenzijn met vrienden, familie en nieuwe gezichten.

In de Zuiveringshal van de Westergasfabriek bouwen we een podium op waar verschillende live acts en DJ’s vanaf 11:30 de festivalsfeer compleet maken. Bekende en nieuwe tunes, opzwepende beats of relaxte lounge, er is voor ieder wat wils. Heb jij nog energie om een dansje te wagen of ga je relaxen met een drankje erbij? Alles mag….het is jouw dag!

WALK & EAT

Na een wandeling van anderhalf uur heb je vast (lekkere) trek. Zin in een vette hap, toe aan wat zoets of ga jij goed op healthfood?

Bij de ca.14 foodtrucks onder het dak van de zuiveringshal kun jij je batterij weer opladen. Neem je er een wijntje bij of een stevige espresso…

WALK & MATCH

Ben je single en op zoek naar een leuke date? Dan is dit hét evenement om leuke mensen te ontmoeten of beter te leren kennen. Samen wandelen is een relaxte basis voor een leuk gesprek en (hopelijk) te genieten van een lekker herfstzonnetje in het prachtige park.

Ben je niet op zoek maar kom je puur voor de sfeer en de gezelligheid? Draag dan een rode muts, pet of sjaal. Zo weet iedereen dat jij niet “op zoek” bent maar lekker je individualiteit aan het vieren bent. Heb je niets roods…dan kijk dan gewoon even in onze webshop:) en bestel de Singles Walk Muts.

WALK & WIN

Bij inschrijving voor de Singles Walk ontvang je een IDcode! Bewaar deze goed, want na afloop van de  Singles Walk maak je met jouw code kans op geweldige prijzen zoals een complete outdoordag voor 4 personen, een skitrip voor 2 personen of een kortingscheque voor onze webshop.

Voor elke 1000ste inschrijving hebben wij een waardebon van €250,- klaarliggen die je kunt besteden bij één van de INTERSPORT winkels of onze webshop www.intersport.nl.

WALK & KIDS

Single papa’s en mama’s zijn natuurlijk van harte welkom met de kids. Vanaf 8 jaar is de korte wandeling goed te doen. Onder de 12 jaar is deelname aan de Singles Walk gratis.

Ook op het festivalterrein hebben we vanaf 11:00 leuke activiteiten voor de kinderen. Wij hebben geen crèche of kinderopvang maar met begeleiding van een volwassene zijn alle kids welkom op het terrein.

SHOP & WALK

Bij deelname aan de Singles Walk ontvang je een kortingscode van 20% korting in de e-mail, die je kunt besteden aan wandelschoenen in onze webshop!

Ga voor die heerlijke fleece, extra zachte zolen, bestel met je vriendinnen die ene muts of laat je in de winkel adviseren over die gave schoenen…profiteer dan van deze speciale Singles Day korting.

Contact

Westergastheater

Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam

info@intersportsingleswalk.nl

Volg ons