AANBEVELING OV

Neem het OV en laat je auto staan. We gunnen je een heen-en terugreis zonder file en zonder hoge parkeerkosten.
Kom dus lekker met het openbaar vervoer!! Check hiervoor onze tips onder bereikbaarheid.

AFVAL

We hebben tijdens de Singles Walk zowel in het park als in de fabriek verschillende punten waar mensen hun afval kwijt kunnen en wordt er voor die dag een sanitaire voorziening geplaatst op de route.

Tijdens onze walk zijn er bikers onderweg die ervoor zorgen dat de mensen aangespoord worden hun afval in de hiervoor bestemde bakken achter te laten en na de walk zal een “veegploeg” de route nalopen en achtergebleven afval verwijderen.

WALK & RECYCLE

Recycle jouw oude sportschoenen. Elk jaar worden er miljoenen paren sportschoenen weggegooid. Wil jij letterlijk sporten “op” jouw oude sportschoenen en wil jij je steentje bijdragen aan een beter milieu? Neem dan je oude sportschoenen mee naar dit evenement en wij doen de rest!

INTERSPORT slaat de handen ineen met Fastfeet Grinded. Zij vermalen jouw oude sportschoenen en gebruiken het materiaal als grondstof voor speeltuinen, sportvelden en atletiekbanen. Zo maken we samen de afvalberg kleiner en de sportwereld duurzamer. Op het terrein zijn diverse verzamelpunten. Wij rekenen op jouw oude schoenen!

SHOP & WALK

Bij deelname aan de Singles Walk ontvang je een kortingscode van 20% korting in de e-mail, die je kunt besteden aan wandelschoenen in onze webshop!

Ga voor die heerlijke fleece, extra zachte zolen, bestel met je vriendinnen die ene muts of laat je in de winkel adviseren over die gave schoenen…profiteer dan van deze speciale Singles Day korting.

Contact

Westergastheater

Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam

info@intersportsingleswalk.nl

Volg ons