SCHOON

Als bewoner van Amsterdam en zeker als bewoner nabij het Westerpark snappen wij dat het voor u van groot belang is dat wij uw park schoon houden. Om die reden hebben we verschillende punten waar mensen hun afval kwijt kunnen en wordt er voor die dag een toilet unit geplaatst op de route.

Tijdens onze walk zijn er bikers onderweg die ervoor zorgen dat de mensen aangespoord worden hun afval in de hiervoor bestemde bakken achter te laten. Na de walk zal een “veegploeg” de route nalopen en achtergebleven afval verwijderen.

HEEL

Naast schoon is het ook belangrijk dat uw park net zo mooi en in tact blijft als dat u het ons gaf om te gebruiken. Daarom hebben wij gekozen voor verschillende routes en deze zorgvuldig afgestemd met de gemeente Amsterdam, lokale ondernemers van het Westergasfabriek terrein en handhaving en politie.

De paden worden bewandeld door maximaal 400 mensen per groep en de groepen starten op verschillende tijden zodat jullie park niet vertrapt wordt.

VEILIG

Boven alles is het belangrijk dat de Singles Walk een veilig evenement is voor zijn gasten en de omringende bewoners. Veilig in die zin dat we verkeersregelaars hebben ingezet langs de route, om oversteken te begeleiden, overlast te voorkomen en u de ruimte te geven die u nodig heeft. We zetten bikers in die direct in contact staan met de EHBO, aanwijzingen kunnen geven aan bezoekers en in korte tijd de gehele route kunnen overzien. Zo zorgen we er met elkaar voor dat uw park schoon, heel en veilig blijft!

WEES WELKOM

Als bewoner van de buurt om het Westerpark heen ontvangt u voor het evenement een brief. We zijn u dankbaar dat we ons Singles Walk evenement in uw “achtertuin” mogen organiseren!

In deze brief kunt u bijvoorbeeld lezen dat we onze gasten meegeven vooral met het openbaar vervoer te komen. Ook leest u daar dat de live acts in Zuiveringshal West worden geprogrammeerd en dat ons evenement overdag plaatsvindt. U hebt in de avond dus geen hinder van vertrekkende mensen of harde muziek. Voor nu rest ons alleen maar u van harte uit te nodigen mee te wandelen, te eten en dansen op 10 november 2019 in uw eigen Westerpark!

SHOP & WALK

Bij deelname aan de Singles Walk ontvang je een kortingscode van 20% korting in de e-mail, die je kunt besteden aan wandelschoenen in onze webshop!

Ga voor die heerlijke fleece, extra zachte zolen, bestel met je vriendinnen die ene muts of laat je in de winkel adviseren over die gave schoenen…profiteer dan van deze speciale Singles Day korting.

Contact

Westergastheater

Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam

info@intersportsingleswalk.nl

Volg ons